Asiantunteva Makita-huolto Joensuussa

 

Ota yhteyttä

Joen Pienkonehuolto Oy:n palveluihin kuuluvat muiden pienkonehuoltojen ohella myös Makita-huollot. Korjaamme ja huollamme erilaiset Makita- ja Dolmar-polttomoottorilaitteet.

 

Olemme Makita Oy:n virallinen yhteistyökumppani eli toimimme Makita- ja Dolmar-laitteiden maahantuojan valtuutettuna huoltoliikkeenä. Hoidamme esimerkiksi polttomoottoreiden takuu- ja veloitushuollot. Teemme myös muun muassa Makita-akkukoneiden veloitushuollot, jotka eivät kuulu takuun piiriin. Lisäksi myymme varaosat kaikkiin Makita- ja Dolmar-koneisiin.

 

Jos Makita-laitteesi kaipaa huoltoa, korjausta tai varaosaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Palvelemme varmalla ammattitaidolla.

Yhteystiedot

Kattavat palvelut Makita-laitteille

Makita-laitteiden maahantuojanvaltuutettuna huoltoliikkeenä tarjoamme merkkihuollot muun maussa Makita- ja Dolmar-merkkien:

  • akkukoneille

  • käsityökoneille

  • ruohonleikkureille ja

  • moottorisahoille

Huollamme ja korjaamme polttomoottorikäyttöiset koneet vahvalla kokemuksella ja asiantuntemuksella. Lisäksi teemme veloitushuollot kaikkiin Makita- ja Dolmar-koneisiin. Vaikka laitteesi ei kuuluisi enää takuun piiriin, ota meihin yhteyttä, niin laitamme sen kuntoon.

Jos Makita-laitteesi temppuilee tai huolto on ajankohtainen, tuo se toimipisteeseemme Joensuussa. Selvitämme, mistä ongelmat johtuvat ja korjaamme laitteen tarpeen mukaan.

Yhteystietoihin
Moottorikorjauskuvake

Pienkonehuoltojen asiantuntijana Joen Pienkonehuolto Oy huoltaa ja korjaa luotettavasti myös Makita-laitteet.

Laadukkaat varaosat Makita- ja Dolmar-laitteisiin

Huoltojen ja korjausten ohella myymme myös varaosat kaikkiin Makita- ja Dolmar-koneisiin. Sekä huolto että mahdollisen varaosan vaihto onnistuvat kätevästi toimipisteessämme. Myymme osia myös erikseen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Joen Pienkonehuolto Oy:n tiimillä on vahva kokemus pienkonehuolloista, joten hoidamme sekä huollot että varaosamyynnin luotettavasti. Takaamme asiakkaillemme asiantuntevan, yksilöllisen palvelun.

Asiantuntevat Makita-huollot ja -korjaukset sekä laadukkaat Makita- ja Dolmar-laitteiden varaosat on saatavilla kätevästi Joensuusta – ota siis yhteyttä ja varaa aika huoltoon tai pyydä tarjous.

Soita ja kysy lisää