Venevarustelua vahvalla ammattitaidolla Joensuussa ja lähiseudulla

Ota yhteyttä

Joensuussa toimiva Joen pienkonehuolto Oy hoitaa laajan valikoiman venevarusteluun liittyviä töitä erilaisten varusteiden valmistuksesta niiden asennukseen ja korjaukseen. Kaikki palvelumme toteutetaan vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, sinun toiveesi huomioon ottaen. Me autamme tekemään veneilystä entistä kätevämpää, rentouttavampaa ja tietenkin turvallisempaa. Ota siis yhteyttä ja kerro lisää veneprojektistasi!

Pyydä tarjousta

Laadukasta ja kestävää jälkeä

Saat kauttamme monenlaiset venevarustelun palvelut, jolla teet veneily- ja kalastusharrastuksesta entistä miellyttävämpää. Valmistamme ja asennamme muun muassa korkealaatuiset veneen kaiteet sekä muut metalliset rakenteet. Kaideputket valmistetaan pääasiassa RST-putkesta, mutta teemme myös alumiinikaiteita. Hoidamme myös esimerkiksi kaikuluotaimien, hydrauliohjauksen ja autopilotin, sekä monien muiden tarvikkeiden asennukset.

 

Käytämme kaikissa töissämme korkealaatuisia ja kestäviä materiaaleja ja nykyaikaisia välineitä, jotta pääset nauttimaan työn jäljestä vuosien ajan! Käytössämme on esimerkiksi nykyaikainen TIG-hitsauskone, jolla saadaan hitsattua lähes kaikkia materiaaleja. 

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää muista venevarustelupalveluistamme!

Kysy lisää palveluista
Korjauspalvelukuvake

Käänny Joen pienkonehuolto Oy:n puoleen, kun veneesi kaipaa varustelua 

– saat kanssamme varmasti nopeaa ja laadukasta palvelua!

Tarpeitasi vastaavia ratkaisuja

Pyrimme aina ehdottomaan asiakaslähtöisyyteen, ja kaikki työmme toteutaan sinun toiveesi huomioon ottaen. Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen saamaasi lopputulokseen – onhan kyseessä sinun veneesi!

 

Neuvomme mielellämme myös tarpeeseesi sopivien ratkaisujen löytämisessä. Ota siis yhteyttä ja kerro, mitä kaipaat veneeseesi!