Laaja valikoima pienkoneiden varaosia – palvelemme Joensuussa

Ota yhteyttä

Joen pienkonehuolto Oy tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia pienkoneiden ja vapaa-ajan laitteiden sekä autojen varaosia. Palvelemme asiakaslähtöisesti yksityisiä ja yrityksiä Joensuussa ja lähialueilla. Varaosien lisäksi saat meiltä myös lisävarusteet ja niiden asennukset, kuten mönkijän telasarjat ja lumilevyt.

 

Palveluihimme kuuluu myös pienkonehuolto, jota toteutamme nopeallakin aikataululla tarpeidesi mukaan.

Kysy lisää!

Suomen Harrasteosa

Kuulumme Harrasteosa-ketjuun. 90 % kaikista käyttämistämme varaosista tulee meille Harrasteosalta.

Harrasteosan laajasta valikoimasta löytyy kaikki tarvitsemasi vapaa-ajan laitteeseesi. Kaikki varaosat saat myös suoraan meiltä.

Lisätietoja Harrasteosasta
Korjauspalvelukuvake

Käänny Joen pienkonehuolto Oy:n puoleen, kun tarvitset pienkoneisiin tai vapaa-ajanlaitteisiin kestäviä varaosia ja lisävarusteita. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme henkilökohtaista palvelua.

Palveluihimme kuuluu varaosien maahantuonti

Minkälaista varaosaa etsit? Yksittäisten varaosien löytäminen voi olla vaikeaa ja ennen kaikkea aikaa vievää. Meidän kauttamme saat myös vaikeasti löydettävät osat kätevästi ja nopealla toimituksella.

 

Maahantuomme ympäri maailmaa varaosia kaikenlaisiin laitteisiin – mukaan lukien autoihin. Kauttamme saat myös ne varaosat, joita et enää muualta Suomesta löydä.

 

Jos tarvitset esimerkiksi USA-autojen varaosia, meihin kannattaa olla yhteydessä. Valikoimaamme kuuluu nimittäin myös harvinaisempia USA-autojen toimintavarmoja varaosia.

Kysy lisää!

OEM-varaosat

Tarvitsetko alkuperäisvaraosia moottoripyörääsi? Meiltä voit tilata alkuperäisvaraosat mm. seuraaviin moottoripyörämerkkeihin:

  • Kawasaki

  • Suzuki

  • Honda

  • Yamaha

Autamme mielellämme moottoripyörääsi sopivien varaosien hankinnassa!

Ota yhteyttä